Een ideale side-kick voor de finishing touch van fotoshoot en show

Styling op foto-set of mode-show

Een ideale side-kick voor de finishing touch van fotoshoot en show

Voor de visagie en styling werk ik geregeld samen met fotografen en kledingontwerpers. Ik weet de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar styling op maat, zodat de boodschap goed overkomt. Of daar nu een glamour- of natural look bij hoort. Ik zorg voor de bijbehorende make up, breng het haar perfect in model en zorg dat op de set de kleding matcht met de accessoires.

Tijdens een shoot of modeshow houd ik alle details in de gaten: werk de make-up of het haar bij waar nodig en zorg dat de kleding goed zit. De fotograaf of mode-ontwerpster kan zich dan helemaal  focussen op het eigen werk: de shoot of de show.

Ook ben ik geregeld te vinden achter de schermen van muziek- of theatergezelschappen om daar de make-up te verzorgen.

Ik maak makkelijk contact en mensen voelen zich direct op hun gemak. Vaak hoor ik terug dat ik rust en overzicht breng op de set of achter de schermen van een show. Ja,  hoe hectischer het om me heen is, hoe rustiger en geconcentreerder ik mijn werk doe.

 


Bel (06 - 168 168 42) of stuur een mail naar (Please enable JavaScript to view this email address) voor overleg of een afspraak.